ثبت نام

قوانین و مقررات را خوانده و قبول دارم.

درخواست دهید

در صورتی که بازی آنلاین و اندرویدی در نظر دارید که در سایت وجود ندارد از اینجا درخواست دهید که برای شما قرار داده شود (هیچ فیلد اجباری نیست)

بازی Battle Champs یک بازی بسیار زیبا در سبک بازی های استراتژیک می باشد که در آن شما باید با استفاده از قهرمانانی که در اختیارتان می باشد به مبارزه با دشمنانی بروید که قصد حمله به شما دارند. بازی Battle Champs بسیار جذاب می باشد و کاملا آنلاین می باشد و شما باید مهارت استراتژیکی بالایی داشته باشید تا بتوانید در این بازی با دشمنان خود که گیمر هایی از سر تا سر دنیا می باشند به رقابت بپردازید و امتیازات خودتان را اقزایش دهید و به ثبت برسانید. همچنین با بالا رقتن امتیازتان می توانید قهرمانان و سربازان خودتان را ارتقا داده و نیرومند ترشان کنید و احتمال پیروزی خودتان در میدان نیرد را چند برابر کنید.

Battle Champs

بازی Naval Storm TD Full یک بازی بسیار با گرافیک و فوق العاده می باشد که در آن شما تجربه یک نبرد دریایی را تجربه خواهید کرد. این بازی فوق العاده در سبک بازی های استراتژیک و برج دفاعی قرار می گیرد که باید در آن از یک پایگاه دریایی که در خطر حمله قرار دارد دفاع کنید و اجازه موفقیت به دشمنان ندهید. Naval Storm TD Full یک داستان جذاب نیز دارد که می تواند گیمر های علاقه مند به بازی های دریای و برج دفاعی را ساعت سر گرم خود کند و از بازی لذت ببرند. این بازی جدید به تازگی تولید شده و به انتشار رسیده است و ما نسخه کامل و خریداری شده آن را برای دانلود در آریا گیم به صورت کاملا رایگان آماده دانلود کرده ایم.

بازی Compass Point: West یک بازی بسیار جالب و جدید می باشد که گیمر در آن نقش یک کلانتر را بازی می کند که قصد دارد شهر خود را از دست دشمنان نجات دهد و حتی در میان آن همه شلوغی یک شهر را نیز برای خود و مردمش بنا کند. داستان بازی بسیار جالب و جذاب است و به هیچوجه از بازی خسته نخواهید شد چرا که در هنگام بازی هیجانی وصف ناپذیر خواهید داشت و به دنیای بازی رفتته و در آن غرق خواهید شد. Compass Point: West نیز مانند بازی Epic Battle Simulator 2  نیازمند ذهن استراتژیکی بالایی می باشد و برای موفقیت باید ذهنتان را به بازی منعطف کرده و حواستان را به دور تا دور شهر جمع کرده تا یاغیان نتوانند به شهر حمله کنند.

بازی Epic Battle Simulator 2 یک بازی بسیار زیبا و جذاب در سبک بازی های استراتژی و شبیه سازی اندروید می باشد. بازی میدان نبرد همانند بازی Clash of Clans بازی استراتژیک می باشد و در آن باید با انتخاب نیرو های خود به میدان نبرد رفته و دشمنان خودتان را شکست دهید تا بتوانید پیروز با امتیاز بالایی میدان را ترک کنید.بازی Epic Battle Simulator 2 و یا همان بازی شبیه ساز میدان نبرد نایاب 2 را هم به صورت آنلاین و هم به صورت آفلاین می توان بازی کرد. اگر علاقه مند به بازی های استراتژیک باشید این بازی می تواند یکی از بهترین بازی هایی انتخابی شما با ویژگی های بسیار زیاد و زیبا باشد.

بازی اندروید Vainglory به فارسی بازی اندروید نبرد سایه ها ، که آخرین نسخه آن را قرار داده ایم ، دانلود بازی Vainglory برای اندروید ، بازی خودستایی در دسته بازی های اندروید اکشن برای موبایل و تبلت در سایت بازی گیم سیب قرار داده ایم، مبارزه با کنترل رعد و برق سریع با استفاده از قهرمان قدرتمند از جذابیت های این بازی است ، از بین بردن شکوه دشمنان ، جنگ های چند نفره از ویژگی های این بازی می باشد این بازی که تا الان بیش از 10 میلیون بار برای گوشی ها و تبلت های اندروید دانلود شده است و در بین رای گیری این سایت امتیاز عالی 4.3 از 5 را برای خود کسب کرده است.

بازی Ships of Battle Age of Pirates یک بازی بسیار جالب و فوق العاده می باشد که در آن شما در نقش دزدان دریایی قرار می گیرید که قصد دارند به کشتی هایی که در دریا برای جنگ آمده اند حمله کرده و مایحتاج خودتان را از آن ها تامین کنید. بازی داستان فوق العاده خوبی دارد که می تواند هر کسی را که به بازی های استراتژیک و اکشن علاقه مند می باشد را ساعت ها سر گرم کند. شما می توانید آخرین نسخه از این بازی اندروید بسیار هیجان آور را از گیم سیب با لینک مستقیم و سرعت بالا دانلود کنید.

بازی اندروید Clash of Clans به فارسی بازی اندروید کلش اف کلنز ، یک بازی سراسر هیجان و تنوع ، آپدیت + دانلود بازی Clash of Clans برای اندروید ،از بربرها خشمگین گرفته تا جادوگران اتش افروز، ارتش خود را بسازید و قبیله Clash of Clans خود را به سوی پیروزی هدایت کنید. روستای خود را برای دفع تهاجمات بسازید و در برابر میلیون ها نفر از بازیکنان در سراسر جهان به مبارزه بپردازید و با کمک دیگران یک قبیله قدرتمند برای از بین بردن قبیله دشمن بسازید. لطفا توجه کنید بازی جنگ قبایل برای دانلود و بازی رایگان است، با این حال برخی از موارد بازی را می توان خریداری کرد.

SimCity BuildIt EA GAMES به فارسی بازی اندروید استراتژیک  شهرسازی سیم سیتی ، آخرین نسخه این بازی اندروید را برای گوشی های موبایل و تبلت اندروید با لینک مستقیم قرار داده ایم ، شهردار خوش آمدی. شهر شلوغ زیبای خود را بسازید جایی  که شهروندان شما در ان جا پیشرفت خواهند داشت. هر چه شهر شما بزرگ تر و پیچیده تر باشد، شهروندان تان نیازهای بیشتری خواهند داشت (نیاز شهروندان شما بیشتر خواهد بود) و این به شما بستگی دارد که آن ها را شاد و خوشحال نگه دارید. این یک بازی کاملا جدید SimCity  تصویر سازی دوباره برای موبایل  شماست.

بازی اندروید Clash of Kings به فارسی بازی اندروید نبرد پادشاهان ، که آخرین نسخه آن را قرار داده ایم ، با دانلود بازی Clash of Kings برای اندروید ، این بازی یکی دیگر از محبوب ترین، پردانلود ترین و پرطرفدارترین بازی های اندروید استراتژیکی طراحی شده شبیه بازی معروف کلش آف کلنز می باشد که توسط استودیوی بازیسازی Elex برای دو سیستم عامل آی او اس و آندروید عرضه شده و تا به این لحظه بیش از ۵۰ میلیون بار توسط کاربران اندرویدی سراسر جهان دریافت شده است. در این بازی Clash of Kings همانند دیگر بازی های استراتژیکی همچون کلش آف کلنز شما باید با ابزارهای در دسترس یک دهکده ی منحصر به فرد را بسازید، آن را رونق ببخشید و در جنگ های مختلف بر دهکده های دیگر مغلوب شوید! و در جنگ های مختلف بین قبایل با پیروزی بیرون آیید.

بازی اندروید Clash of Kings

بازی اندروید METAL SLUG ATTACK به فارسی بازی اندروید حمله سرباز کوچک ، که آخرین نسخه آن را قرار داده ایم ، دانلود بازی METAL SLUG ATTACK برای اندروید ، بازی حمله سرباز کوچک که یک نبرد خاطره انگیز بوده و برای گوشی های اندروید توسط شرکت بازی سازی SNK PLAYMORE تولید و در گوگل پلی منتشر شده و ما به صورت رایگان و با لینک مستقیم در سرور های قدرتمند گیم سیب برای شما قرار داده ایم تا الان که بازی را برای شما قرار می دهیم بیش از 5 میلیون نفر METAL SLUG ATTACK را برای خود دانلود و بر روی گوشی ها و تبلت های اندرویدی نصب کرده اند

بازی اندروید Fairy Kingdom HD به فارسی بازی اندروید قلمرو پریان ، آخرین نسخه این گیم  دیدنی را قرار داده ایم ، دانلود بازی Fairy Kingdom HD برای اندروید ، شما وارد سرزمین پریان شده اید ، به این سرزمین زیبا خوش آمدید . در این سرزمین شما می توانید شهر برای خود بسازید و به این قهرمانان افسانه ای در این سرزمین کمک کنید تا ماموریت خود پیروز شوند . شما باید اسرار این سرزمین را کشف کنید و نیروهای شرور را با قدرت دوستی و عشق شکست دهید . در سرزمین های دور شاهزاده ای زندگی میکرد و روزی تصمیم گرفت که به جنگل برود و شکار کند و در حین این که شکار می کرد با پرنسسی آشنا شد که توسط ساحره ای پیر اسیر شده بود . این شاهزاده جوان پرنسس را نجات می دهد و عاشقش می شود .

بازی اندروید Bloons TD Battles به فارسی بازی اندروید  نبرد میمون ها ، آخرین نسخه این گیم را قرار داده ایم ، دانلود بازی Bloons TD Battles برای اندروید ، بازی بسیار زیبای Bloons TD Battles در سبک استراتژیک که توسط استودیو بازی سازی ninja kiwii برای دستگاه های اندرویدی ساخته شده است. که به صورت رایگان در مارکت گوگل عرضه شده است . همچنین به بازی توسط کاربران امتیاز 4.3 از 5 داده شده است . 

بازی های موبایل در سبک و ساختار مختلفی توسعه یافته و منتشر می شوند. در این میان استودیو Melsoft Games در زمینه تولید و توسعه بازی های موبایل بسیار مطرح بوده و اخیرا عنوان My Cafe: Recipes & Stories را منتشر کرده است. براساس گزارش گوگل پلی، تاکنون بیش از 50 میلیون بار My Cafe: Recipes & Stories را دانلود کردند و این نشان از کیفیت ساخت بالا و مراحل لذت بخش گیم پلی آن است. در این بازی شما باید به مدیریت کافی شاپ بپردازید و با دوست قدیمی Ann در شهری زیبا و آرام با افتتاح یک کافی شاپ ایده آل به مردم آن شهر سرویس غذا ارائه دهید.

درخواست دهیداز شیر مرغ تا جون آدمیزاد
بازی آنلاین
یک نفره دو نفره
دانلود سنتر
اندروید کامپیوتر
محبـــــوبترین بازی اندروید بر اساس امتیازات کاربران
res
X بستن تبليغات