ثبت نام

قوانین و مقررات را خوانده و قبول دارم.

درخواست دهید

در صورتی که بازی آنلاین و اندرویدی در نظر دارید که در سایت وجود ندارد از اینجا درخواست دهید که برای شما قرار داده شود (هیچ فیلد اجباری نیست)

بازی Battle Bros – Tower Defense یک بازی بسیار زیبا و جذاب در سبک بازی های استراتژیک و برج دفاعی می باشد که در آن شما در نقش یک شخصیت دوست داشتنی قرار می گیرید و باید از سر زمین خود به همراه دوست و بردادر خوب دفاع کنید و اجازه پیش  روی به دشمنان را ندهید. در بازی Battle Bros – Tower Defense شما سلاح های متعددی در اختیار خواهید داشت که می توانید از آن ها استفاده کنید و دشمنان را از رسیدن به سرزمینتان عاجز کنید تا بتوانید یک پیروزی برای خود در بازی ثبت کنید و امتیاز خود را افزایش دهید. بازی Battle Bros – Tower Defense به صورت آنلاین می باشد و برای به اجرا در آوردن آن نیاز به اینترنت خواهید داشت.

بازی Battle Bros – Tower Defense

Vikings Gone Wild به فارسی بازی اندروید وایکینگ های وحشی ، که آخرین نسخه مود شده آن را قرار داده ایم ، با دانلود بازی Vikings Gone Wild برای اندروید در سبک بازی های استراتژیک آنلاین که توسط استودیو بازی سازی EVERYDAYiPLAY Sp. z o.o برای دستگاه های اندرویدی ساخته شده است. که به صورت رایگان در مارکت گوگل عرضه شده است و ما نسخه کامل آن را برای شما در گیم سیب قرار داده ایم. همچنین به بازی Vikings Gone Wild توسط کاربران امتیاز بسیار عالی 4.2 از 5 داده شده است. اگر به بازی های استراتژیک علاقه دارید این یک بازی بسیار خوب و جدید و پرطرفدار است که به تازگی منتشر شده است.

vikings-gone-wild

League of War Mercenaries به فارسی بازی اندروید لیگ جنگ مزدوران ، آخرین نسخه بدون دیتا آن را قرار داده ایم ، دانلود بازی League of War Mercenaries برای اندروید ، برای خود ارتش قدرتمند و پایگاه اختصاصی بسازید ، و به پایگاه دیگر بازیکنان حمله کنید و پایگاه خود را گسترش دهید محیط بازی سه بعدی بوده و راهبرد شما در جنگ خیلی مهم خواهد بود برخلاف گیم های معمول استراتژیک که در دوران قدیم قرار دارند این بازی اندروید در عصر جدید و تجهیزات پیشرفته ای در اختیار شما قرار گرفته اسن ماموریت های ویژه ای برای شما در نظر گرفته شده ، در ضمن با دیگر بازیکنان می توانید به صورت آنلاین بازی کنید و به پایگا های آن ها حمله کنید.

بازی اندروید League of War Mercenaries

بازی Army Men Strike یک بازی بسیار جذاب و هیجان انگیز در سبک بازی های استراتژیک اندروید می باشد. در این بازی جذاب شما باید هدایت ارتشی از اسباب بازی ها را بر عهده بگیرید و سعی در شکست دیگر ارتش های موجود را که همگی آن ها نیز از اسباب بازی های مختلف تشکیل شده اند را داشته باشید. در بازی Army Men Strike ارتش های دیگر را نیز گیمر هایی از سر تا سر دنیا هدایت می کنند که شما با رو در رو شدن با آن ها باید از استراتژی خوبی استفاده کنید تا فکر شما در برابر فکر جنگی حریفتان پیروز شود و امتیاز آن نبرد را به ارتش خود اختصاص دهید. بازی Army Men Strike به صورت کامل آنلاین می باشد و برای به اجرا در آوردن آن نیاز به اینترنت خواهید داشت.

بازی Army Men Strike

Alien Creeps TD به فارسی بازی اندروید خزش بیگانه ، آخرین نسخه آن را قرار داده ایم ،با دانلود بازی اندروید Alien Creeps TD ، خزش بیگانه TD یک بازی برج دفاعی است که همه ی آن را دارد : نبردهای اکشن دیوانه وار. انبوهی از دشمنان گمراه و منحرف. رعد و برق های پیچشی، هلیکوپتر، انفجار. افرادی را که سینه خیز می روند را با برج های قدرتمند منفجر کنید . آن ها را با واحدهای پیاده نظم محکم و قوی و قهرمانان مسلح به صورت دسته جمعی بکشید. آن ها را با برج تسلای فوق العاده قوی بکشید. سلاح های خود را ارتقاء دهید، استراتژی خود را برنامه ریزی کنید و آماده عمل باشید.

بازی اندروید Alien Creeps TD

بازی Robot Evolved : Clash Mobile یک بازی هیجان انگیز و سر گرم کننده در سبک بازی های استراتژیک می باشد که در آن ربات های شرور به زمین حمله کرده اند و دارند همه چیز را از بین می برند. این ربات ها با حمله به زمین های کشاورزی، خیابان ها، خانه ها و شهر ها آسایش را از مردم سلب کرده اند، این ربات ها قدرت فوق العاده بالایی دارند و انسان های نمی توانند در برابر آن ها مقاومت کنند از این رو شما باید ارتشی از ربات ها را جمع آوری کنید و به نبرد به آن ها بفرستید تا آن ها را شکست دهید و زندگی سابق را به مردم بازگردانید. بازی Robot Evolved : Clash Mobile کاملا آفلاین می باشد و برای به اجرا در آوردن آن نیازی به اینترنت نخواهید داشت.

بازی Robot Evolved : Clash Mobile

بازی Blade Of Conquest یک بازی بسیار جذاب و هیجان انگیز در سبک بازی های استراتژیک می باشد. در این بازی جذاب شما باید ارتش خود را بسازید به سمت پادشاهی Casadoria حمله کنید. این پادشاهی قبلا مکانی پر از شادی و خوبی بود اما افراد شرور و جادوگران آنجا را ویران کردند و آسایش را از مردم سلب کردند، حال شما باید آن را باز پس بگیرید و مردم را به زندگی رویایی گذشته خود باز گردانید تا دوباره با شادمانی زندگی کنند. اگر از علاقه مندان به بازی های استراتژیک هستید بازی Blade Of Conquest می تواند همانند بازی Lost Artifacts و Cower Defense شما را برای ساعت های طولانی سر گرم خود کند و از انجام آن لذت کافی را ببرید.

بازی Blade Of Conquest

بازی Lost Artifacts یک بازی بسیار زیبا و جذاب در سبک بازی های استراتژیک می باشد که با قیمت 2.99 دلار برای فروش منتشر شده است. در این بازی جذاب شما در نقش کاراکتر اصلی بازی به نام کلر قرار می گیرید، کلر یک باستان شناس توانا می باشد که کل عمر خود را بر روی شناخت گنجیه ها صرف کرده است و به دنبال گنجینه ای بزرگ می باشد. یک روز در هنگامی در دانشگاه بر روی نقشه ها تحقیق می کرد متوجه اتفاق عجیبی شد، این اتفاق چه بوده است؟ آیا کلر توانسته است گنجینه با ارزشی را که سال های آرزوی داشتن آن را می کشید پیدا کرده باشد؟ شما می توانید ما بازی Lost Artifacts را خریداری کرده ایم و شما می توانید به صورت کاملا رایگان آن را دانلود کرده و از آن لذت ببرید.

بازی Lost Artifacts

Cower Defense به فارسی بازی اندروید دفاع گاوها ، که آخرین نسخه را قرار داده ایم ، دانلود بازی Cower Defense برای اندروید ، این بازی که توسط شرکت بازی سازی SAMFINACO LIMITED برای گوشی ها و تبلت های اندرویدی طراحی و تولید شده است مقابله گاوها در برابر بیگانگان یک بازی منحصر بفرد ازبازی های سبک برج دفاعی که بسیاری از حالت های نقشه دفاعی در آن وجود دارد مدافعان پر جنب و جوش از تاکتیک های مختلفی برای نبرد استفاده می کند با گسترش پایگا های نظامی خود با دوستان خود به رقابت بپردازید و بهترین تاکتیک ها را استفاده کنید.

بازی اندروید Cower Defense

بازی Mighty Battles یک بازی جالب و متفاوت در سبک بازی های استراتژیک اندروید می باشد. در این بازی استراتژیک شما در مقابل دشمن خود قرار می گیرید و باید با فرستادن نیرو های خود به موقع و سر زمان درست آن ها را شکست دهید. همچنین باید به صورت مکرر و پشت سر هم اقدام به تیر اندازی کنید تا دشمن از پای در آمده  و شکست را قبول کند. بازی Mighty Battles آنلاین می باشد و برای به اجرا در آوردن آن نیاز به اینترنت خواهید داشت. این بازی همانند بازی Transformers: Earth Wars می توند گیمر های علاقه مند به بازی های استراتژیک را مجذوب خود کند و برای ساعت های طولانی سر گرم این بازی جذاب باشید.

بازی Mighty Battles

Transformers: Earth Wars به فارسی بازی اندروید ترانسفورمرز ، آخرین نسخه این گیم را قرار داده ایم ،دانلود بازی Transformers: Earth Wars برای اندروید ، که در سبک بازی های  استراتژیک   که  توسط استودیو بازی سازی  Backflip Studios LLC برای دستگاه های اندرویدی ساخته شده است. که به صورت رایگان در گوگل پلی منتشر شد و عرضه شده است. همچنین به بازی  توسط کاربران امتیاز ۴٫۴ از ۵ داده شده است. یک بازی زیبا و مهیج رباتی که جنگی اسن تمام عیار بین رباتهای زمینی و رباتهای فضایی که بر سر نجات زمین و تسخیر زمین بین این دو گروه در میگیرد.

transformers

Battle for the Galaxy به فارسی بازی اندروید مبارزه نبرد برای کهکشان ، آخرین نسخه آن را قرار داده ایم ، با دانلود بازی Battle for the Galaxy اندروید ، فرماندهی اکثر نیروهای کهکشان را به دست بگیرید و برای برتری بجنگید. نبرد برای کهمشان یک ترکیب هیجان انگیز از ساخت پایگاه، مدیریت منابع و مبارزات استراتژیک است. پایگاه خود را بسازید، ارتش قدرتمند قابل ارتقا را ایجاد کنید ،در Battle for the Galaxy به دشمن حمله کنید تا مدال بگیرید و منابع آن ها را بدزدید. با بازیکنان دیگر باهم باند بسازید تا یک دسته (قبیله) تشکیل دهید و با قبایل دیگر رقابت کنید تا به رهبران حکمرانی کنید.

بازی اندروید Battle for the Galaxy (3)

Boom Forceاز بازی هایی می باشد که مخصوص کسانی که عاشق بازی استراتژیک هستند. این بازی استراتژیک بسیار شبیه به بازی Clash Royal می باشد، به گونه ای که همانند آن دارای زمین های مبارزه ای مختلفی بوده و باید برای پیروزی در نبرد ها نیرو های مورد علاقه خودتان را انتخاب کنید و با ارتقا دادن آن ها و قوی تر کردن هر چه بیشترشان، شانس پیروزی خودتان را در برابر دیگر گیمر ها افزایش دهید. بازی Boom Force آنلاین بوده و برای بازی کردن آن نیاز دارید تا به اینترنت دسترسی داشته باشید و پس از متصل شدن به اینترنت این بازی استراتژیک را اجرا کرده و ذهن خودتان را چالش بیندازید و با تصمیم گیری های لحظه ای و هوشمندانه خودتان باعث پیروزی در میدان نبرد شوید.

Boom Force

درخواست دهیداز شیر مرغ تا جون آدمیزاد
بازی آنلاین
یک نفره دو نفره
دانلود سنتر
اندروید کامپیوتر
محبـــــوبترین بازی اندروید بر اساس امتیازات کاربران
res
X بستن تبليغات