ثبت نام

قوانین و مقررات را خوانده و قبول دارم.

درخواست دهید

در صورتی که بازی آنلاین و اندرویدی در نظر دارید که در سایت وجود ندارد از اینجا درخواست دهید که برای شما قرار داده شود (هیچ فیلد اجباری نیست)

parsimperia

دانلود نسخه اندروید

بازی Fun Run Arena مشابه بازی سونیک ، قارچ خور و دیگر بازیهای سبک ماجرایی طراحی و تولید شده است ولی گیم پلی آن کاملا متفاوت است با چالش های جالب و دوست داشتی ، بر خلاف بازی های ذکر شده هدف از بازی رقابت بازی دیگر بازیکنان در اینترنت بوده پش بازی به صورت آنلاین است و با سایر رقیبان به رقابت می پردازید

شروع بازی
parsimperia

پارس ایمپریا ، آنلاین و تحت وب

پارس ایمپریا یک بازی استراتژی آنلاین میباشد که تاریخ آن برمیگردد به قبل از پیدایش اسلحه باروتی. این دوره های تاریخی شامل زمانی بوده که صلح و آرامش روی لبه تیغه های فولادی سرد تضمین می شده است، با کمک سواره نظام سنگین و کمان داران با کمان های بزرگ. به هزاران بازیکن جهانی ملحق شوید که هرگز نمی خوابند!

شروع بازی

بازی اندروید Call of Champions به فارسی بازی اندروید ندای قهرمانان ، آخرین نسخه این گیم را قرار داده ایم ، دانلود بازی Call of Champions برای اندروید ، تمام دشمنان شما تا دندان مسلح هستند و منتظر ورود شما به کارزار ،در بازی ندای قهرمانان که بازی رقابتی و بسیار هیجان انگیزی است ، باید با افراد مختلف در سرتاسر دنیا نبرد کنید و همیشه خود را آماده سخت ترین مبارزات و چالش های هولناک نگه دارید، هم اکنون می توانید این بازی جذاب و دیدنی را از سایت گیم سیب به صورت رایگان دریافت کنید.

بازی اندروید Tunnel Town به فارسی بازی اندروید شهر تونلی ، آخرین نسخه این گیم را قرار داده ایم ،دانلود بازی Tunnel Town برای اندروید ، که در سبک بازی های استراتژی  که توسط استودیو بازی سازی WildWorks برای دستگاه های اندرویدی ساخته شده است. که با قیمت ۱٫۵۵ دلار در گوگل پلی منتشر شد و  عرضه شده است. همچنین به بازی  توسط کاربران امتیاز ۴٫۴ از ۵ داده شده است. یک بازی فانتزی بسیار زیبا و جالب  که برای هر سنی از جمله کودکان بسیار مناسب میباشد . در بازی Tunnel Town شما وارد دنیای خرگوشها خواهید شد و به عنوان یک خرگوش برای خود در زیر زمین شهری تونلی برای کلیه خرگوشها و با کمک دیگر خرگوشها بسیازید . و حتی میتوانید برای خانواده خرگوشه به کاشت هویج و دیگر گیاهان و خوراکیهای مورد علاقه انها بپردازید.

بازی اندروید Travian Kingdoms به فارسی بازی اندروید پادشاهی تراوین ، که آخرین نسخه آن را قرار داده ایم ، با دانلود بازی Travian Kingdoms برای اندروید در سبک بازی های استراتژی که توسط استودیو بازی سازی Travian Games GmbH برای دستگاه های اندرویدی ساخته شده است. که به صورت رایگان در مارکت گوگل عرضه شده است و ما نسخه کامل آن را برای شما در گیم سیب قرار داده ایم. اگر به بازی های استراتژی اندروید علاقه دارید این یک بازی بسیار پرطرفدار و جذاب است که منتشر شده است.

بازی اندروید Harvest Land به فارسی بازی اندروید وقت برداشت زمین ، آخرین نسخه این گیم مدیریتی را برای شما قرار داده ایم ، دانلود بازی Harvest Land برای اندروید ، شبیه ساز کشاورزی عالی جدید برای شما برای بازی با خانواده و دوستان به صورت رایگان ، تعداد زیادی جزیره وجود دارد که دزدان دریایی جسور در آن زندگی می کنند. همه ساله کاپیتان های وایکینگ و خدمه آن ها برای تحقیق و جستجوی جزایر جدید به بیرون می روند. شما یکی از آن ها هستید.در بازی Harvest Land سفر شما یک سفر خطرناک بود اما خوشبختانه شانس با شما یار بود. یک جزیره جدید پر از ماجراجویی و ثروت در انتظار شماست.

بازی اندروید Castle Creeps TD به فارسی بازی اندروید مدافعان قلعه ، که آخرین نسخه مود شده آن را قرار داده ایم ، با دانلود بازی Castle Creeps TD برای اندروید در سبک بازی های استراتژی که توسط استودیو بازی سازی Outplay Entertainment Ltd برای دستگاه های اندرویدی ساخته شده است. که به صورت رایگان در مارکت گوگل عرضه شده است و ما نسخه کامل آن را برای شما در گیم سیب قرار داده ایم. اگر به بازی های استراتژی اندروید علاقه دارید این یک بازی بسیار پرطرفدار و جذاب است که به تازگی منتشر شده است.

بازی اندروید Empire Four Kingdoms به فارسی بازی اندروید آنلاین چهار امپراطوری ، که آخرین نسخه آن را قرار داده ایم ، با دانلود بازی Empire Four Kingdoms برای اندروید در سبک بازی های استراتژیک که برای دستگاه های اندرویدی ساخته شده است ، برای مبارزه و حکومت بر امپراطوری خود راه زیادی ندارید با هزاران و شاید میلیون ها نفر باید رقابت و مبارزه کنید سرزمین های زیادی را باید کشف کنید و در مناطق سرزمینی خود حکومت کنید اینها تنها جزئیاتی از این بازی Empire زیبا و سراسر هیجان امپراطوریست ، یک اتحاد قدرتمند تشکیل دهید و توان خود را افزایش دهید قلعه های مستحم بسازید و به دشمنان خود حمله کنید و اقتصاد خود را شکوفا کنید ارتش خود را برای مبارزه ایجاد و توسعه دهید از انواع سلاح های مختلف برای این کار استفاده کنید.

بازی اندروید Last Empire War به فارسی بازی اندروید آخرین امپراطوری جنگ Z ، آخرین نسخه آن را قرار داده ایم ، با دانلود بازی اندروید Last Empire War ، مشاهده می کنید که گردش کننده گان مرده در خیابان ها پرسه می زنند. دشمنان ظالم شهر شما را نابود می کنند و منابع شما را می دزدند. تمام دنیا در تاریکی فرو رفته است.در بازی Last Empire War Z به بازیکنانی از سرتاسر جهان بپیوندید و مبارزه کنید. ارتش زامبی خود را برای مبارزه با سربازان خود آموزش دهید. شهر خود را توسعه دهید و برای کشتار زامبی ها به متحدان خود بپیوندید و دشمنان انسانی خود را درهم بشکنید. شما باید برای زنده ماندن و نجات پیدا کردن باهوش، سخت و خشن و شجاع باشید. آیا شما آنچه را که گفته شد دارید تا قوی ترین فرمانده باشید.

بازی اندروید Clash of Kings به فارسی بازی اندروید نبرد پادشاهان ، که آخرین نسخه آن را قرار داده ایم ، با دانلود بازی Clash of Kings برای اندروید ، این بازی یکی دیگر از محبوب ترین، پردانلود ترین و پرطرفدارترین بازی های اندروید استراتژیکی طراحی شده شبیه بازی معروف کلش آف کلنز می باشد که توسط استودیوی بازیسازی Elex برای دو سیستم عامل آی او اس و آندروید عرضه شده و تا به این لحظه بیش از ۵۰ میلیون بار توسط کاربران اندرویدی سراسر جهان دریافت شده است. در این بازی Clash of Kings همانند دیگر بازی های استراتژیکی همچون کلش آف کلنز شما باید با ابزارهای در دسترس یک دهکده ی منحصر به فرد را بسازید، آن را رونق ببخشید و در جنگ های مختلف بر دهکده های دیگر مغلوب شوید! و در جنگ های مختلف بین قبایل با پیروزی بیرون آیید.

بازی اندروید Zombie Cafe به فارسی بازی اندروید زامبی کافه ، که آخرین نسخه آن را قرار داده ایم ، با دانلود بازی Zombie Cafe برای اندروید در سبک بازی های مدیریتی برای دستگاه های اندرویدی ساخته شده است. که به صورت رایگان در مارکت گوگل عرضه شده است و ما نسخه کامل آن را برای شما در گیم سیب قرار داده ایم. اگر به بازی های مدیریتی و زامبی علاقه دارید این یک بازی پرطرفدار و جذاب است که منتشر شده است.

بازی اندروید Steampunk Syndicate به فارسی بازی اندروید استراتژیک دفاعی ، که آخرین نسخه مود شده آن را قرار داده ایم ، با دانلود بازی Steampunk Syndicate برای اندروید در سبک بازی های استراتژیک که توسط استودیو بازی سازی stereo7 games برای دستگاه های اندرویدی ساخته شده است. که به صورت رایگان در مارکت گوگل عرضه شده است و ما نسخه کامل آن را برای شما در گیم سیب قرار داده ایم. اگر به بازی های استراتژیک علاقه دارید این یک بازی پرطرفدار و جذاب است که به تازگی منتشر شده است.

بازی اندروید Age of Cavemen به فارسی بازی اندروید عصر انسان غارنشین ، که آخرین نسخه این بازی استراتژیک را قرار داده ایم ، دانلود بازی Age of Cavemen برای اندروید ، این بازی در دوران غارنشینی قرار دارد و شما وظیفه مدیریت و کنترل بازی را به عهده دارید ، حمله وحشی ها را دفع کنید و اتحادی قدرتمند ایجاد کنید برای بدست گرفتن جهان به عنوان رئیس قبلیه خطراتی که مردم را تحدید می کند رفع کنید این بازی یک بازی چند نفره است که از انجام آن لذت خواهید برد.

بازی اندروید Machines at War 3 به فارسی بازی اندروید ماشین جنگی ۳ ، آخرین نسخه این گیم را قرار داده ایم ، دانلود بازی Machines at War 3 برای اندروید ، که در سبک بازی های استراتژی که توسط استودیو بازی سازی Isotope 244 LLC توسط استودیو معروف برای دستگاه های اندرویدی ساخته شده است. که به قیمت ۶٫۹۹ دلار در پلی استور عرضه شده است . همچنین به بازی Machines at War 3 توسط کاربران امتیاز فوق العاده ۴٫۷ از ۵ داده شده است. بازی های استراتژی همواره از بازیهای محبوب و پرطرفدار میان بازیخورها و کاربران انواع دستگاهای بازی چه کنسولی و چه اندرویدی هستند و همیشه با استقبالی بینظیری روبرو میشوند.

بازی اندروید Jungle Clash به فارسی بازی اندروید استراتژیک نبرد در جنگل ، که آخرین نسخه آن را قرار داده ایم ، با دانلود بازی Jungle Clash برای اندروید در سبک بازی های استراتژیک که توسط استودیو بازی سازی My.com B.V برای دستگاه های اندرویدی ساخته شده است. که به صورت رایگان در مارکت گوگل عرضه شده است و ما نسخه کامل آن را برای شما در گیم سیب قرار داده ایم. اگر به بازی های استراتژیک علاقه دارید Jungle Clash یک بازی فوق العاده هیجان انگیز و پرطرفدار است.

درخواست دهیداز شیر مرغ تا جون آدمیزاد
دانلود سنتر
اندروید کامپیوتر
محبـــــوبترین بازی اندروید بر اساس امتیازات کاربران
res
X بستن تبليغات