ثبت نام

قوانین و مقررات را خوانده و قبول دارم.

درخواست دهید

در صورتی که بازی آنلاین و اندرویدی در نظر دارید که در سایت وجود ندارد از اینجا درخواست دهید که برای شما قرار داده شود (هیچ فیلد اجباری نیست)

بازی اندروید Vikings Gone Wild به فارسی بازی اندروید وایکینگ های وحشی ، که آخرین نسخه مود شده آن را قرار داده ایم ، با دانلود بازی Vikings Gone Wild برای اندروید در سبک بازی های استراتژیک آنلاین که توسط استودیو بازی سازی EVERYDAYiPLAY Sp. z o.o برای دستگاه های اندرویدی ساخته شده است. که به صورت رایگان در مارکت گوگل عرضه شده است و ما نسخه کامل آن را برای شما در گیم سیب قرار داده ایم. همچنین به بازی Vikings Gone Wild توسط کاربران امتیاز بسیار عالی ۴٫۲ از ۵ داده شده است. اگر به بازی های استراتژیک علاقه دارید این یک بازی بسیار خوب و جدید و پرطرفدار است که به تازگی منتشر شده است.

بازی اندروید GangStyle به فارسی بازی اندروید گنگ استایل ، که آخرین نسخه مود شده آن را قرار داده ایم ، بادانلود بازی GangStyle برای اندروید در سبک بازی های استراتژی  اکشن که توسط استودیو بازی سازی  لیپینیک  برای دستگاه های اندرویدی ساخته شده است. که به صورت رایگان در  عرضه شده است و ما نسخه کامل آن را برای شما در گیم سیب قرار داده ایم. همچنین به بازی گنگ استایل توسط کاربران امتیاز   از ۵ داده شده است.

بازی اندروید battlefish به فارسی بازی اندروید بتلفیش ، که آخرین نسخه مود شده آن را قرار داده ایم ، با دانلود بازی battlefish برای اندروید در سبک بازی های اکشن که توسط استودیو بازی سازی  پلاس ناین  برای دستگاه های اندرویدی ساخته شده است. که به صورت رایگان در کافه بازار عرضه شده است. همچنین به بازی توسط کاربران امتیاز ۴  از ۵ داده شده است. یک بازی یک شاهکار ایرانی . بتلفیش یک بازی  حیرت انگیز است که مطمانا با یک بار تجربه  بازی کردن  حیرت شما  را بر خواهد انگیخت و قطعا سازنده ایرانی ان را مورد تحسین قرار خواهید داد.

بازی اندروید Pocket Troops به فارسی بازی اندروید سربازان بندانگشتی ، که آخرین نسخه مود شده آن را قرار داده ایم ، بادانلود بازی Pocket Troops برای اندروید در سبک بازی های استراتژی که توسط استودیو بازی سازی Heyworks Inc برای دستگاه های اندرویدی ساخته شده است. که به صورت رایگان در مارکت گوگل عرضه شده است و ما نسخه کامل آن را برای شما در گیم سیب قرار داده ایم. همچنین به بازی Pocket Troops توسط کاربران امتیاز  ۴٫۲ از ۵ داده شده است. یک بازی فوق العاده جنگی استراتژکی که به تازگی نسخه جدید ان منتشر شده است.

بازی اندروید City Island 4 به فارسی بازی اندروید سیتی ایسلند ۴ ، آخرین نسخه این گیم را برای شما قرار داده ایم ، دانلود بازی City Island 4 برای اندروید ، شما می بایست به گسترش جزیره ی خودتان بپردازید ؛ انواع ساختمان ها را برای شهروندان بسازید، برای مردم جزیره شغل ایجاد کنید، از انتقادات و پیشنهادات مردم جزیره ی خود بهره ببرید و با ایجاد رودخانه ها، خطوط راه آهن برای قطار، پارک ها و صدها آیتم های مختلف یک جزیره ی کم نظیر و سفارشی را بسازید و ساعت ها خود را سرگرم سازید!

بازی اندروید Battle for the Galaxy به فارسی بازی اندروید مبارزه نبرد برای کهکشان ، آخرین نسخه آن را قرار داده ایم ، با دانلود بازی Battle for the Galaxy اندروید ، فرماندهی اکثر نیروهای کهکشان را به دست بگیرید و برای برتری بجنگید. نبرد برای کهمشان یک ترکیب هیجان انگیز از ساخت پایگاه، مدیریت منابع و مبارزات استراتژیک است. پایگاه خود را بسازید، ارتش قدرتمند قابل ارتقا را ایجاد کنید ،در Battle for the Galaxy به دشمن حمله کنید تا مدال بگیرید و منابع آن ها را بدزدید. با بازیکنان دیگر باهم باند بسازید تا یک دسته (قبیله) تشکیل دهید و با قبایل دیگر رقابت کنید تا به رهبران حکمرانی کنید.

بازی اندروید Samurai Siege به فارسی بازی اندروید استراتژی سامورایی ، آخرین نسخه آن را قرار داده ایم ، با دانلود بازی Samurai Siege اندروید ، داستان بازی از آنجا شروع می شود که شما یک سامورایی شده اید و و سرزمین شما در برابر تحدیدات دشمنان قرار گرفته و شما باید از قلمروتان محافظت و از ورود این اشرار به سرزمینتان محافظت کنید در Samurai Siege یک ارتش قوی و نیرومند ایجاد کنید و به سوی اشرار و دشمنان حمله ور شده و با پیروز شدن بر آنان غنیمت بدست آورده و قلمروتان ر گسترش دهید .

بازی اندروید DomiNations به فارسی بازی اندروید دومینیشنز ، آخرین نسخه آن را قرار داده ایم ،با دانلود بازی DomiNations اندروید ، یک تمدن در حال شکوفایی را پرورش دهید و به عنوان رهبر یک ملت مقتدر در طول تمام تاریخ بشریت سفر کنید. با طراحی خود یک روستای منحصر به فرد و بی نظیر بسازید. شهروندان وفادار را از دوران باستان و قدیمی به دوران مدرن و جدید بیاورید.در DomiNations با همکاری و رقابت با بازیکنانی از سرتاسر دنیا بجنگید. به ملت های رقیب برای تمامی غارت و چپاول های خوبشان یورش ببرید و حمله کنید.

بازی اندروید Spartan Wars به فارسی بازی اندروید جنگ های اسپارتی خون و آتش ، آخرین نسخه آن را قرار داده ایم ،با دانلود بازی Spartan Wars اندروید ، به جنگ اسپارتی ها بپیوندید، یک بازی که در بیش از بیست کشور جزء ده بازی برتر شناخته شده است. با قدرت و شکوه خود بیایید و یا با شکست برگردید و بروید ،در بازی Spartan Wars سرزمین های اسپارتی در انتظار یک حاکم شجاع و عاقل هستند. سلاح های خود را جمع کنید و بجنگید. ارتش و سربازان خود را که توسط خدایان محافظت می شوند را هدایت کرده و همه را در مسیر خود شکست دهید.

بازی اندروید March of Empires به فارسی بازی اندروید مارچ اف امپایر ، آخرین نسخه آن را قرار داده ایم ،با دانلود بازی اندروید March of Empires ، شرکت معروف بازی سازی گیم لافت این بازی را برای گوشی های اندروید تولید و در گوگل پلی عرضه کرده است برای رسیدن به تاج و تخت امپراتوری تلاش کنید و جنگ را آغاز کنید برج های بلند بسازید و از مقر خود دفاع کنید باید یک ارتش بزرگ از سربازان قدرتمند و دلیر ایجاد کنید این سربازان را برای دفاع از کشور آماده کنید بازی March of Empires سبکی جدید از بازی های استراتژیک را به نمایش در می آورد گرافیک بازی های گیملافت بی نظیر و فوق العاده است.

بازی اندروید Tower Defense Battle به فارسی بازی اندروید برج دفاعی ، که آخرین نسخه آن را قرار داده ایم ، با دانلود بازی Tower Defense Battle برای اندروید که در سبک بازی های استراتژیک توسط شرکت بازی سازی Royal Game Std برای گوشی ها و تبلت های اندروید طراحی و تولید شده است و تا امروز که بازی Tower Defense Battle را برای شما قرار می دهیم بیش از ۵۰ هزار بار برای گوشی های و تبلت های اندروید دانلود شده است و به سرعت در حال تبدیل شدن به یکی از بازی های پر طرفدارترین اندروید است.

بازی اندروید Toy Defense 2 به فارسی بازی اندروید دفاع اسباب بازی ۲ ، که آخرین نسخه این بازی توی دیفنس را قرار داده ایم ، دانلود بازی Toy Defense 2 برای اندروید ، نسخه دوم بازی اسباب بازی ها برای آن دسته از کسانی که به دسته بازی استراتژیکی دفاعی علاقه دارند اولین نسخه آن که فوق العاده مورد استقبال قرار گرفته است داستان این بازی مربوط به جنگ جهانی دوم است که مراحل آن نسبت به نسخه قبلی افزایش یافته و گسترده تر شده است با ساخت برج ها جلوی دشمنان را بگیرید و آنها را از بین ببرید.

بازی اندروید Dawn Of Titans به فارسی بازی اندروید سحر تایتان ، که آخرین نسخه را قرار داده ایم ، دانلود بازی Dawn Of Titans برای اندروید ، در سبک استراتژیک را هم اکنون می توان بازی اندروید Dawn Of Titans برای تبلت و گوشی اندرویدی خود به صورت رایگان دانلود کنید . رهبری نیروی های EPIC TITAN  در نبرد های به یاد ماندنی با کیفیت ۳ بعدی به دست بگیرید که شامل هزاران سرباز می باشد که توسط شما کنترل می شود . با دیگر بازیکنان به مبارزه بپردازید و با قدرت ارتش خود زمین های آنها را مال خود کنید .بازی سحر تایتان دارای گرفیک ۳ بعدی فوق العاده و همچنین گیم پلی عالی می باشد . سحر تایتان آغاز کننده عصر جدیدی برای بازی های استراژیک MMO می باشد .

درخواست دهیداز شیر مرغ تا جون آدمیزاد
دانلود سنتر
اندروید کامپیوتر
محبـــــوبترین بازی اندروید بر اساس امتیازات کاربران
res
X بستن تبليغات